Maanrakennuksen työt Vehmaalta koko Varsinais-Suomeen

Kysy lisää palveluistamme

Maansiirto VM Heino tekee monipuolisesti erilaiset maanrakennuksen työt, kuten maansiirron, rakennusten pohjatyöt, salaojitukset ja viemäröinnit, pihan rakennustyöt ja puiden kaadot Vehmaalta käsin koko Varsinais-Suomen alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu sekä kotitalouksia että yrityksiä. Verkostojemme avulla meiltä löytyvät tekijät myös isompiin projekteihin.

Kaikki maanrakennustyöt samalta toimijalta

Tarjoamme monipuolisen valikoiman maanrakennustöitä yhden ja saman toimijan palveluna. Hoidamme rakennusten pohjatyöt omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin ja muihin rakennuksiin. Kaivamme salaojat ja vedämme viemäröinnit paikoilleen. Hoidamme piharakentamisen maa-aineksen kuljetuksineen. Kaadamme pois ongelmapuut. Kuljetamme puut, risut ja muut tarvittavat materiaalit pois kuljetuskalustomme avulla.

Rakennusten pohjatyöt
Rakennuksen pohjatöiden tekoa

Rakennusten pohjatyöt

Toteutamme talopakettien, mökkien, vapaa-ajanasuntojen, omakotitalojen ja muiden rakennusten pohjarakentamisen.

Lue lisää
Viemäröintiputkien asennusta rakennustyömaalla

Salaojitus ja viemäröinnit

Teemme kalustomme avulla salaojat, sadevesijärjestelmät ja viemäröinnit monentyyppiseen maastoon.

Lue lisää
Viherrakentamista ja ulkoremontointia

Viherrakennus

Hoidamme pihojen viherrakentamisen konsultoinnista ja suunnittelusta lähtien aina pihan viimeistelyyn saakka.

Puun kaatamisen kalustoa

Ongelmapuiden kaato

Suoritamme turvalliset puun kaadot kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten soveltuvia tekniikoita hyödyntäen. Ongelmapuut ovat erikoisosaamistamme.

Lue lisää

Myös tarvittavat kuljetukset meiltä

Maanrakennuksen töiden lisäksi kuljetamme maa-ainesta Vehmaalla ja koko muun Varsinais-Suomen alueella. Toimitamme sepeliä, soraa, hiekkaa ja luonnonkiviä. Kuljetuspalvelumme toimittaa maa-ainekset haluttuun osoitteeseen ja sovittuna aikana. Kuljetamme myös esimerkiksi viherrakentamisessa syntyneet oksat ja ylimääräisen maa-aineksen sekä kaadetut puut pois tontilta kuljetuskalustomme avulla.


Tutustu kuvagalleriasta aiempiin projekteihimme sekä kalustoomme!