Purkutyöt Vehmaalla ja koko Varsinais-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Yrityksemme hoitaa kaikenlaisten elinkaarensa päähän tulleiden rakennusten purkutyöt Vehmaalta käsin Turun seudulla ja koko Varsinais-Suomen alueella. Hoidamme purkutyöt kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme sisältää myös purkujätteen poiskuljettamisen.

Rakennusten purkutyöt avaimet käteen -palveluna

Heikolan Rakennus Oy purkaa kokenein ottein kaikenlaiset rakennukset. Puramme kerrostalot, rivitalot, omakotitalot, kesämökit, liikehuoneistot, koulut ja muut vastaavat rakennukset. Käytämme purkutöissä nykyaikaisia purkukoneita ja -kalustoa. Toteutamme purkutyöt avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta toteutukseen. Palvelumme sisältää purkujätteiden poisviennin. Hoidamme purkujätteet pois tontilta ja toimitamme kierrätettävät materiaalit jätteen vastaanottopisteisiin. Me teemme rakennuksen purkamisesta vaivatonta ja kustannustehokasta. Annamme aina ilmaisen purkuarvion kohteesta. Ota siis yhteyttä ja pyydä arvio tai tarjous!

Meiltä saat myös ammattitaitoiset rakennuspalvelut

Rakennuksen purkaminen vaatii osaamista

Rakennuksen purkaminen on suuri ponnistus, joka vaatii osaamista sekä suunnittelu- että toteutusvaiheessa. Vehmaalta käsin toimivalla Heikolan Rakennus Oy:llä on pitkä kokemus haastavienkin kohteiden purkutöiden toteuttamisesta. Olemme purkaneet useita kohteita mitä erilaisimmissa ympäristöissä.

Suoritamme rakennusten purkutyöt kokonaispurkuna, jolloin rakennuksesta ei jää mitään jäljelle, tai saneerauspurkuna, jolloin rakennuksesta puretaan vain osa. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ja kalustomme avulla varmistamme, että rakennuksen purku on kaikissa olosuhteissa turvallista ja nopeaa.