Rakennusten pohjatyöt Vehmaalta Varsinais-Suomeen

Ota yhteyttä

Heikolan Rakennus Oy tekee rakennusten pohjatyöt omakotitalojen pohjista hallien pohjiin. Toimimme Vehmaan Vinkkilästä käsin koko Varsinais-Suomen alueella. Meillä on vahva osaaminen ja perheyrityksen luotettavuus taustalla toiminnassamme, kuten perustusten teossa, ja palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä.

Pohjatyöt monenlaisiin kohteisiin osaavin ottein

Teemme liikerakennusten, omakotitalojen, mökkien, piharakennusten ja monenlaisten muiden rakennusten pohjatyöt usean vuosikymmenen mukanaan tuomalla kokemuksella ja käytännön osaamisella. Meiltä hoituvat pohjien teot erilaisiin rakentamisen ympäristöihin. Saat meiltä olosuhteisiin sopivan ja hyvin tehdyn pohjan rakennuksellesi – perheyrityksen ehdottomalla luotettavuudella. Me pidämme osaltamme huolta siitä, että rakennusprojektisi ei pääse viivästymään. Toimimme jämptisti ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Lue lisää myös salaojituksesta

Pohja kannattelee koko rakennusta

Rakennuksen pohja kannattelee rakennusta koko sen elinkaaren ajan. Siksi pohjan tekeminen kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Ammattilainen varmistaa kokemuksensa ja asianmukaisen kaluston avulla, että pohja kestää sääolosuhteita ja aikaa. Kun kaivuuosuus on hoidettu hyvin, talo saa alleen tukevan pohjan ja sadevedet eivät pääse imeytymään rakenteisiin.

Pohjatöihin lukeutuvat muun muassa kaivuut, maansiirrot, salaojien ja viemäröintien kaivuut, kaivot sekä maan alle jäävien vesijohtojen laittaminen paikalleen. Toteutamme vahvalla ammattitaidolla ja sovitun aikataulun mukaisesti kaiken, mitä rakennuksen pohjarakentaminen pitää sisällään. Kiinnostuitko ammattilaisen tekemistä pohjatöistä? Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Lue lisää muista rakentamisen palveluistamme

Palvelut yrityksille ja yksityisille

Meidän kalustollamme ja osaamisellamme talon pohja syntyy nopeasti ja laadusta tinkimättä. Teemme ammattitaidolla pohjatyöt niin yritystoiminnassa kuin yksityiskäytössäkin tyypillisille rakennuksille, aina omakotitaloista teollisuushalleihin. Rakennuspaikan vaativuudesta riippumatta kannattaa kääntyä puolemme – saat laadukkaasti ja huolella tehdyn pohjan rakennuksellesi.

Haluaisitko sinäkin liittyä lukuisten meiltä rakennuksen pohjatyöt hankkineiden asiakkaiden joukkoon? Palvelemme Vehmaan lisäksi asiakkaita koko Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Laskemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Pyydä tarjous