Rakennuspalvelut Vehmaalla ja koko Varsinais-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Tarjoamme kattavat rakennuspalvelut Vehmaalta koko Varsinais-Suomen alueelle. Rakennamme niin omien piirustusten kuin valmiiden talopakettien ja suunnitelmien pohjalta. Hoidamme mitä erilaisimpia rakennusprojekteja yksityisille kotitalouksille ja yrityksille. Meiltä saat rakentamisen helppona avaimet käteen -pakettina.

Talot, mökit ja muut rakennukset vahvalla ammattitaidolla

Yrityksemme rakentaa omakotitalot, rivitalot, mökit, vapaa-ajan asunnot, teollisuusrakennukset ja muutkin rakennukset pitkällä kokemuksella ja vahvalla kahden sukupolven ammattitaidolla. Olemme suorittaneet useita urakoita yritysten ja yksityisten toimeksiannosta. Rakennuspalveluihimme kuuluvat rakentaminen niin omien piirustusten kuin valmiiden talopakettien mukaan. Tarvittaessa saat meiltä apua rakennuksen suunnitteluun, piirustuksiin ja materiaalien valintaan. Vaihtoehtoisesti voimme antaa vinkkejä sopivan talopaketin valintaan.

Meiltä myös ulko- ja sisäremontit

Avaimet käteen -palvelu

Hoidamme kaikki rakentamisen ja saneerauksen palvelut halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Saat siis meiltä täysin muuttovalmiin kodin. Hoidamme puolestasi kaiken aina rakennuksen pohjatöistä itse rakentamiseen, ulko- ja sisätilojen viimeistelyihin ja muun muassa kalusteasennuksiin.

Saat meiltä talosi rakentamiseen perheyrityksen ystävällisen ja luotettavan palvelun ja rakentamisen laadun. Yrityksemme sijaitsee Vehmaalla, mutta tarjoamme palveluitamme Turun, Uudenkaupungin ja muun Varsinais-Suomen alueelle. Voit olla varma, että meidän kanssamme aikataulut ja budjetti pitävät. Kerromme mielellämme lisää rakennuspalveluistamme!