Salaojitukset ja viemäröinnit Vehmaalta

Ota yhteyttä

Toteutamme salaojitukset ja viemäröinnit Vehmaalta käsin Turun alueella ja muualla Varsinais-Suomessa vuosien tuomalla kokemuksella. Autamme salaojituksissa ja viemäröinneissä niin uudisrakennusten rakentajia kuin jo olemassa olevien talojen saneeraajiakin. Asiakaskuntaamme kuuluu yksityisiä kotitalouksia sekä yrityksiä.

Salaojitukset ja viemäröinnit maanrakennuksen ammattilaiselta

Laaja-alainen osaamisemme maanrakennuksesta ulottuu myös salaojien kaivuuseen ja viemäröintien tekemiseen. Saat meiltä erinomaisen lopputuloksen niin pienissä kuin suurissakin urakoissa sekä uudisrakentamis- että saneerattavissakin kohteissa. Yrityksemme hoitaa salaojien kaivuut ja viemäröinnit pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella sekä yksityisille kotitalouksille että yrityksille. Teemme urakoita kaikentyyppisille rakennuksille, kuten omakoti-, rivitalo-, kerrostalo- ja mökkikohteille sekä teollisuuskiinteistöille.


Tutustu myös viherrakentamisen palveluihimme!

Salaojitus asiantuntijan hoidettavaksi

Salaojitus on kuivatusjärjestelmä, jonka tarkoitus on johtaa maaperän kosteus pois rakenteiden ympäriltä. Salaojien kaivuu kannattaakin jättää asiantuntijan hoidettavaksi. Oikein tehty ja rakentamisympäristön huomioiva salaojien kaivuu säästää monelta myöhemmältä harmilta. Väärin toteutettu salaoja voi pahimmassa tapauksessa johtaa taloudelle ja terveydelle kalliiksi tuleviin kosteusvaurioihin. Hoidamme laadukkaat ja kestävät salaojitukset vankalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous salaojan kaivuutöille jo tänään!

Viemäröinti samalla kertaa!

Suoritamme kunnallistekniikkaan liittyvät vesi- ja viemäriverkostojen kaivuut pitkällä kokemuksella. Vesi- ja viemäriverkostojen kaivuutöiden yhteyteen on usein hyödyllistä yhdistää samalla kertaa toteutettava salaojien kaivuu. Saat molemmat palvelut meiltä samalla kertaa!


Toimivan ja kestävän vesi- ja viemäröintijärjestelmän toteuttaminen vaatii huolellista suunnittelua ja mittauksia sekä ammattitaitoista toteutusta. Kun teetät rakennuksesi viemäröintityöt ammattilaisella, vältyt kosteusvaurioilta ja yllättäviltä lisäkustannuksilta tulevaisuudessa. Tämän lisäksi takaat rakennuksen viemäröinnin toimivuuden vielä vuosienkin päähän. Heikolan Rakennus Oy toteuttaa salaojitukset ja viemäröinnit Vehmaalla ja laajemmin koko Varsinais-Suomen alueella.

Pyydä tarjous