Ongelmapuiden kaato Vehmaalta koko Varsinais-Suomeen

Ota yhteyttä

Tarjoamme ongelmapuiden kaadot sopivalla kalustolla, oikealla tekniikalla ja pitkällä kokemuksella Vehmaalta käsin koko Varsinais-Suomen alueelle. Kaadamme ongelmapuut turvallisesti ja nopeasti tontilta kuin tontilta. Palveluumme sisältyy lisäksi puun poiskuljetus. Voimme myös pyynnöstä kartoittaa tonttisi ongelmapuiden varalta.

Puunkaadot vaikeissakin paikoissa

Heikolan Rakennus Oy on puunkaatopalvelu, joka on erikoistunut poistamaan puita vaikeista paikoista kiipeilytekniikalla, nostokorin avulla tai esimerkiksi suorilla kaadoilla. Sopiva tapa löytyy jokaiselle puulle aina tapauskohtaisesti ja tontin olosuhteet huomioiden. Poistamme kaiken kokoiset puut pihalta kuin pihalta. Palveluumme sisältyy puunrungon ja oksien kuljettaminen pois paikalta kuljetuskalustomme avulla.

Puunkaato- ja puunhoitopalvelumme ovat tarjolla niin yrityksille kuin yksityisillekin kotitalouksille. Pyydä meidät käymään ja katsomme juuri sinun tarpeisiisi sopivimman toteutuksen puunkaatoon ja puiden hoitoon.

Teemme myös rakennusten purkutyöt

Puunkaato voi edellyttää lupaa

Puunkaato tontilla ja pihalla vaatii asiantuntemusta. Huonokuntoiset tai myrskyn runtelemat puut voivat olla vaaratekijöitä, jolloin puunkaato on usein ainoa toimenpide, jolla tontin tai pihan turvallisuus voidaan taata. Silti on syytä pitää mielessä, että puunkaato voi olla luvanvaraista. Tarvittavat luvat on syytä selvittää esimerkiksi kunnan rakennusvalvonnasta. Kun tilaat meiltä ammattilaisen hoitamaan ongelmapuiden kaadon pihaltasi Vehmaalla tai Varsinais-Suomen alueella, säästyt selvitystyöltä ja vaivalta.