Viherrakennus Vehmaalta

Ota yhteyttä

Toteutamme erikokoisten pihojen viherrakennuksen palvelut Vehmaalta käsin koko Varsinais-Suomen alueella. Yrityksemme toimittaa paikalle tarvittavan maa-aineksen ja tarvikkeet. Kuljetamme myös oksat, lehdet ja muut viherrakentamisesta jäävät ainekset pois kuljetuskalustomme avulla.

Valmis piha avaimet käteen -periaatteella

Rakennamme valmiit pihakokonaisuudet avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme pihakivetykset, istutustyöt, nurmikot ja siirtonurmikot, piha-alueiden siistimiset, puiden kaadot ynnä muut tehtävät, joita viihtyisän pihan rakentaminen edellyttää. Saat meiltä kaikki tarvittavat palvelut aina konsultoinnista ja suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn. Lisäksi kuljetamme pois kaadetut puut, risut, oksat ja muun turhan materiaalin. Osaavat työntekijämme ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa viherrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä – laadukkaasti ja luotettavasti.

Meiltä onnistuu myös ongelmapuiden kaato

Luvassa viihtyisä piha

Sekä pienen että suuren pihan viihtyisyyttä voidaan lisätä viherrakentamisella. Viherrakentaminen parantaa viihtyvyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa. Kaunis ja helppohoitoinen piha myös pienentää huoltokustannuksia. Meidän jäljiltämme sinulla on viihtyisä piha, joka ilahduttaa sinua pitkään.

Olemme toteuttaneet monenlaisia viherrakentamisen projekteja kaikenkokoisiin ja -ikäisiin pihoihin. Viherrakentamisen ammattilaisina osaamme huomioida jo suunnitteluvaiheessa Suomen ilmaston sekä pihan maaperän, ilmansuunnan ja multasyvyyden. Huolehdimme pihan suunnittelusta ja rakentamisesta pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden.

Viherratkaisut ylläpitoineen yrityksille

Vehmaan Vinkkilässä sijaitseva yrityksemme tarjoaa viherrakennuksen palvelut myös Turun, Uudenkaupungin ja muun Varsinais-Suomen alueella sijaitseville yrityksille. Hoidamme kaikki tarvittavat piharakentamisen työt suunnittelusta viimeistelyyn: kivetykset, istutukset, nurmialueet ja piharakenteet. Viherrakentamisen lisäksi hoidamme viheralueiden säännönmukaista, esimerkiksi vuosittaista ylläpitoa, jonka avulla pidät pihasi siistinä ja viihtyisänä.